Premium sadržaj

Vi Kreirate | Q&A Radionica

Uživo radionica: mudrost života i znanje te vježbe temeljene na vašim potrebama i pitanjima.

[ihc-level-link id=4] Kupite 200kn [/ihc-level-link]

Izlaz iz negativnosti i loših navika

Ostanite svoji, nepokolebljivi u svojim namjerama, čak i kada je težak dan ili teška okolina. Ovaj webinar / radionica će vam pokazati praktično kroz vježbe kako upravljati vibracijama i biti uspješan, svjestan kreator.

[ihc-level-link id=5] Kupite 200kn [/ihc-level-link]

Zdravlje, pomlađivanje, ljepota

Naučite se iscijeliti, pomlađivati svoje tijelo, um i duh. Učite u svemu vidjeti ljepotu. Ljepota življenja je percepcija, ali i recept za dug i sretan život.

[ihc-level-link id=6] Kupite 120kn [/ihc-level-link]

Ljubav ili strah u osnovi svakog djelovanja

Temelj svakog djelovanja je ili ljubav ili strah. Ovo možemo nazvati: ili povjerenje u život, znanje, svjesnost ili strah, neznanje, nesvjesnost. U svakom slučaju i u svakom trenutku se nalazimo u polju energije i informacija iz kojega djelujemo. Djelujemo na fizičkoj i nefizičkoj razini: u smislu misli i akcije u našoj realnosti. Da li je naše djelovanje na vibraciji rješenja ili izazova? Da li djelujemo budno iz duše kao kreator ili nesvjesno iz polja nedostatka i odvojenosti od Izvora?
Naučite prepoznati svoje djelovanje i ispraviti ga ukoliko djelujete iz straha a da to niste ni znali!

[ihc-level-link id=7] Kupite 120kn [/ihc-level-link]

Nauči biti zadovoljna i sretna osoba

Oko sebe vidim toliko ljudi koji imaju sve, a nemaju ništa. Vidim ljude koji se trude, rade, koji imaju puno novca, koji daju sve od sebe, ali opet ništa. Imaju nezadovoljstvo, tugu i agresiju umjesto radosti u svojem biopolju. Žao mi je. jer znam da znanje i rad iz pravih informacija može napraviti čuda u životu. Imam te informacije, imam to iskustvo, imam volju da vas naučim i srce da vam pomognem. Budite sa mnom na webinaru i mijenjajte svoju životnu realnost. Osjetite da ste posebni, da ste dio zvijezda ovdje na Zemlji. Osjetite ljubav prema sebi, svojem unutarnjem djetetu, svojem egu. Osjetite zadovoljstvo i sreću zbog svojeg postojanja i svega onoga što vi jeste: u tijelu i duhu.

[ihc-level-link id=8] Kupite 120kn [/ihc-level-link]

Nauči biti zadovoljna i sretna osoba

Osim što su ovi webinari puni znanja i odgovora na vaša pitanja koja niti ne postavite a već dobijete odgovore, puni su iscjeljujuće energije. Osjećaja koji vas vuku u visoke vibracije. U mir, u milost, ljubav. Neponovljivo iskustvo osvještavanja vam donosi olakšanje i osjećaj pripradanja božanskkoj svjesnosti, daje vam nadu i utjehu te oslobođenje od strahova i briga.

Naučit ćete što napraviti s negativnim mislima, tko ste zapravo, kako se ponašati kod udara negativnih emocija. Webinar će vam ostati kao potrebno sidro i vježba da se imate za što uhvatiti onda kada se čini da gubite tlo pod nogama. Želim vam pomoći, znam kako sam pomogla sebi, svojim bližnjima, suradnicima i klijentima. Nije potrebno patiti. Vaša patnja nastaje zbog nerazumijevanja, neznanja i pogrešnih navika. Uslijed svega toga navikli ste godinama usmjeravati svoju životnu energiju u destrukciju, sabotažu, strahove i nemoć. Fokus ste usmjeravali na ono što ne želite ne bi li se od toga zaštitili. Pokušavali ste kontrolirati sebe i život. To ima negativne posljedice za vas. kada želite i kada ne želite opravdano i neopravdano vaše tijelo proizvodi vibraciju anksioznosti i depresije. Čini vam se da ste u začaranom krugu. I jeste! Ali izlaz uvijek postoji. Rješenje je uvijek opcija. Pozivam vas na ovaj webinar kao jedan od najažnijih lekcija u vašem životu ukoliko patite od panike, depresija, anksioznosti ili bilo koje druge negativnosti.

[ihc-level-link id=9] Kupite 120kn [/ihc-level-link]